Bachelorprojekt

Kan specialpædagogik inkorporeres bedre i engelskundervisningen?

Joël Pascal Rombach og Sofie Lund er indstillet til Lærerprofession.dk for deres bachelorprojekt om hvordan man ved at integrere pædagogiske og faglige elementer i engelskundervisningen. kan arbejde med engelskfaget i en specialpædagogisk sammenhæng.

Lektor på læreruddannelsen ved Københavns Professionshøjskoleskole Susanne Jacobsen har valgt at indstille Joël Pascal Rombach og Sofie Lund til Lærerprofession.dk for deres bachelorprojekt med begrundelsen:

”Vi vil gerne indstille dette BA-projekt, Funktionel Social Læring, om hvordan man som lærer kan inkorporere scenariedidaktik i specialklasser og støtte elevernes udvikling af interkulturel kompetence. Projektet er forbilledligt da det integrerer pædagogiske og undervisningsfaglige elementer, og ikke mindst anviser hvordan man kan arbejde med engelskfaget i en specialpædagogisk sammenhæng. Projektet viser en nyskabende didaktik til det specialpædagogiske felt og har nuancerede analyser af specialpædagogisk praksis."

I arbejdet med projektet har Joël og Sofie undersøgt, hvordan man som lærer kan inkorporere scenariedidaktik i engelskundervisningen i specialklasser, som en del af elevernes læring og udvikling af sociale og sproglige kompetencer/muligheder. Derudover har de også undersøgt, hvordan dette kan støtte elevernes udvikling af interkulturel kompetence.

Projektet kan hentes her:

Funktionel social læring

Gode projekter

Lærerprofession.dk præsenterer og offentliggør de bedste bachelorprojekter fra læreruddannelsen og de bedste pædagogiske diplomprojekter fra skoleområdet.

Et projekt indstilles af eksaminator og censor. Se indstillingsskema og tidsfrist på sitet.

Uafhængige dommere - lærere, skoleledere, skolechefer, undervisere fra læreruddannelsen og forskere -finder hvert år tre projekter, der tildeles priser. Læs om formålet og se dommerkomiteerne på Lærerprofession.dk

Lærerprofession.dk drives i fællesskab af Danske Professionshøjskoler og fagbladet Folkeskolen/Folkeskolen.dk. Projektet støttes af LB Forsikring, Gyldendal Uddannelse, Akademisk Forlag, Hans Reitzels Forlag, Forlaget Klim, Jydsk Emblem Fabrik A/S og Sinatur Hotel & Konference.