Lærertræf: Forleden var det samtlige lærere i Silkeborg, der mødtes. Til april får 750 lærere fra hele landet mulighed for at en fælles faglig opdatering.
Foto: Maria Becher Trier
DLF inviterer lærere fra hele landet til træf
Med udspring i ’Vi læser for livet’-projektet inviterer DLF til lærertræf om faglig læsning og skrivning. Træffet, som gennemføres i Odense til april, er det første af sin art og giver omkring 750 lærere mulighed for inspiration og kompetenceudvikling sammen.
Værd at vide om lærertræffet
- Hvor: Radisson Blu H.C. Andersen Hotel,
Claus Bergsgade 7, 5000 Odense
- Hvornår: 10. april 2013
- Antal pladser: ca. 750
- Pris: 400 kr. for DLF-medlemmer, 1400 for ikke-medlemmer
- Tema: 'Vi læser for livet'
- Tilmelding: Forventes at åbne omkring november
Bemærk
Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.
Lærertræffet bliver afholdt d. 10. april på H.C. Andersen Radisson i Odense. Der er afsat omkring en halv million kroner til træffet, som er finansieret af midler fra projekt 'Vi læser for livet'.
Planen er, at der fremover vil blive holdt lærertræf med skiftende temaer hvert andet år.
Træffets fokus på 'Vi læser for livet' skal være med til at afrunde og markere 'Vi læser for livet'-projektet, fortæller næstformand i DLF Dorte Lange. Men lærernes fokus på faglig læsning og skrivning skal fortsætte, understreger hun.
Millionindsprøjtning til 'Vi læser for livet'
"Træffet er et led i indsatsen for projektet med faglig læsning og skrivning. Lærerne får en mulighed for at udveksle erfaringer og udvikle deres kompetencer. Lærerne kan få inspiration til, hvordan de kan fortsætte og udvikle indsatsen for faglig læsning og skrivning", siger Dorte Lange.
Træffet giver mulighed for efteruddannelse Programmet for dagen vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt. Men DLF oplyser, at dagen er tænkt som en form for efteruddannelse. Den vil bestå af en blanding af oplæg fra toneangivende forskere samt en række workshops, som skal være med til at kvalificere lærernes undervisning. Deltagerne får mulighed for at sparre med forskere, eksperter og lærerkolleger fra hele landet.
Tilmelding til træffet forventes at blive åbnet omkring november på dlf.org efter først-til-mølle-princippet.