Bachelorprojekt

Lærerens rolle er også vigtig i eksterne læringsmiljøer

Nana Larsen og Jakob Bie Rasmussen er indstillet til Lærerprofession.dk for deres bachelorprojekt om hvordan det kræver mere forberedelse fra lærerens side, hvis man skal flytte en større del af undervisningen i naturfagene ud i de eksterne læringsmiljøer.

Lektor på læreruddannelsen ved UC SYD i Esbjerg Lars Petersen har indstillet Nana Larsen og Jakob Bie Rasmussen til en pris for deres bachelorprojekt med følgende begrundelse:

"Projektet omhandler et vigtigt og temmelig ubelyst felt om læreres og formidleres samarbejde og lærerens rolle i eksterne læringsmiljøer - her undersøgt ud fra begge vinkler. Projektet er velplanlagt og gennemført systematisk, grundigt og solidt, hvorved det fremstår eksemplarisk for et bachelorprojekt i naturfag."'

I arbejdet med projektet har de undersøgt hvilken betydning lærerens rolle har for forberedelsen og efterarbejdet, når eksterne læringsmiljøer integreres i natur/teknologi-undervisningen for at understøtte fagets formål?

Hent projektet her:

Fra teori til praksis - lærernes og formidlerens samarbejde i eksterne læringsmiljøer

Gode projekter

Lærerprofession.dk præsenterer og offentliggør de bedste bachelorprojekter fra læreruddannelsen og de bedste pædagogiske diplomprojekter fra skoleområdet.

Et projekt indstilles af eksaminator og censor. Se indstillingsskema og tidsfrist på sitet.

Uafhængige dommere - lærere, skoleledere, skolechefer, undervisere fra læreruddannelsen og forskere -finder hvert år tre projekter, der tildeles priser. Læs om formålet og se dommerkomiteerne på Lærerprofession.dk

Lærerprofession.dk drives i fællesskab af Danske Professionshøjskoler og fagbladet Folkeskolen/Folkeskolen.dk. Projektet støttes af LB Forsikring, Gyldendal Uddannelse, Akademisk Forlag, Hans Reitzels Forlag, Forlaget Klim, Jydsk Emblem Fabrik A/S og Sinatur Hotel & Konference.