Bachelorprojekt

Skal forældrene inddrages mere i matematikundervisningen?

Rasmus Boddum Bjerge er indstillet til Lærerprofession.dk for sit bachelorprojekt om, hvilke fordele og ulemper der kan være ved en større forældreinddragelse i matematik.

Lektor på læreruddannelsen ved VIA UC i Nørre Nissum Mikael Skånstrøm har indstillet Rasmus Boddum Bjerge til Lærerprofession.dk for hans bachelorprojekt med begrundelsen:

"Projekts forside prydes af et citat fra en mor til fire: “Det er dejligt, når vi bliver inddraget i forhold til deres læring. Skolen kan jo noget, men det kan vi forældre også”. Eksaminator er egentlig fortaler for, at skolearbejde skal afvikles i skolen og var derfor skeptisk overfor den studerendes problemformulering: ”Hvilke muligheder og udfordringer giver øget forældreinddragelse for elevernes faglige trivsel i matematik?”. Men dem må eksaminatoren tage op til revision - i al fald hvis matematiklærere ville være i stand til at løfte den komplekse opgave, her med citat fra konklusionen: ”Projektet understreger, at dette er en kompleks opgave, men der er nogle muligheder, så man med fordel kan afsøge med en oprigtig nysgerrighed og interesse.” Læs selv"

I projektet undersøges der, hvilke muligheder og udfordringer øget forældreinddragelse giver for elevernes faglige trivsel i matematik.

Hent projektet her:

Forældreinddragelse og faglig trivsel i matematik

Gode projekter

Lærerprofession.dk præsenterer og offentliggør de bedste bachelorprojekter fra læreruddannelsen og de bedste pædagogiske diplomprojekter fra skoleområdet.

Et projekt indstilles af eksaminator og censor. Se indstillingsskema og tidsfrist på sitet.

Uafhængige dommere - lærere, skoleledere, skolechefer, undervisere fra læreruddannelsen og forskere -finder hvert år tre projekter, der tildeles priser. Læs om formålet og se dommerkomiteerne på Lærerprofession.dk

Lærerprofession.dk drives i fællesskab af Danske Professionshøjskoler og fagbladet Folkeskolen/Folkeskolen.dk. Projektet støttes af LB Forsikring, Gyldendal Uddannelse, Akademisk Forlag, Hans Reitzels Forlag, Forlaget Klim, Jydsk Emblem Fabrik A/S og Sinatur Hotel & Konference.