Bachelorprojekt

Kunstig intelligens som værktøj i engelskundervisningen

Anton Tinghøj Honoré og Jacob Stochholm Wæhrens er indstillet til Lærerprofession.dk for deres bachelorprojekt om hvordan man ved hjælp af kunstig intelligens kan udvikle både elevers skriftlige kompetencer, men også lærerens undervisning i engelsk.

Lektor på læreruddannelsen ved VIA UC i Aarhus Morten Gustenhoff har indstillet Anton Tinghøj Honoré og Jacob Stochholm Wæhrens til Lærerprofession.dk for deres bachelorprojekt med begrundelsen:

"Projektet indstilles til prisen for årets bachelor, fordi det med dybde og nuance giver indsigt i, hvordan SkoleGPT og lignende redskaber kan udvikle elevers skriftlighed og lærerens skriftlighedsundervisning i engelskfaget. Særligt frembringer samspillet mellem de undersøgte elevtekster, elevernes interaktioner med SkoleGPT og elevernes refleksioner i interviews rig mulighed for at forstå både proces og produkt i arbejdet med kunstig intelligens i sprogundervisningen."

I arbejdet med projektet har de undersøgt om SkoleGPT kan bruges til at udvikle elevernes skriftlige kompetencer i engelskfaget, og i så fald i hvilket omfang det er muligt.

Projektet kan hentes her:

SkoleGPT i engelskundervisningen: Et værktøj til at udvikle elevers skriftlige kompetencer?

Gode projekter

Lærerprofession.dk præsenterer og offentliggør de bedste bachelorprojekter fra læreruddannelsen og de bedste pædagogiske diplomprojekter fra skoleområdet.

Et projekt indstilles af eksaminator og censor. Se indstillingsskema og tidsfrist på sitet.

Uafhængige dommere - lærere, skoleledere, skolechefer, undervisere fra læreruddannelsen og forskere -finder hvert år tre projekter, der tildeles priser. Læs om formålet og se dommerkomiteerne på Lærerprofession.dk

Lærerprofession.dk drives i fællesskab af Danske Professionshøjskoler og fagbladet Folkeskolen/Folkeskolen.dk. Projektet støttes af LB Forsikring, Gyldendal Uddannelse, Akademisk Forlag, Hans Reitzels Forlag, Forlaget Klim, Jydsk Emblem Fabrik A/S og Sinatur Hotel & Konference.