Bachelorprojekt

Frida Palmgren

Både eleven og læreren kan udvikle sig i mødet med hinanden

Frida Koustrup Palmgren er indstillet til Lærerprofession.dk for sit bachelorprojekt om det store udviklingspotentiale for eleverne, hvis de identificerer sig mere med den skriveopgave de får stillet.

Lektor på læreruddannelsen ved Københavns Professionshøjskole Inger-Lise Mourier har indstillet Frida Koustrup Palmgren til Lærerprofession.dk for hendes bachelorprojekt med begrundelsen:

"Projektet indstilles til prisen for årets bedste bachelor, fordi den afdækker, hvordan viden om elevers skriveoplevelser, tanker og hensigter frembragt gennem metoden ”talk-around-text” og ”talkback” kan bidrage til at udvikle elevers skriveridentiteter og i forlængelse af det skriftlige fremstillinger. Bachelorprojektet er herudover velformuleret og indeholder refleksioner på et højt abstraktionsniveau. Det glæder mig meget at indstille Frida Palmgrens projekt til prisen bedste bachelorprojekt."

Frida har i sit projekt arbejdet med, hvordan identificerer elever sig i med de muligheder for selvudfoldelse, der stilles til rådighed for dem i forbindelse med en skriftlig opgave i dansk. Hun har derudover også undersøgt, hvordan dansklæreren kan fremme elevers oplevelse og forståelse af dem selv i relation til deres egne skriftlige tekster.

Hent projektet her:

Eleven i teksten - resonanser i mødet mellem lærer, elev og tekst

Gode projekter

Lærerprofession.dk præsenterer og offentliggør de bedste bachelorprojekter fra læreruddannelsen og de bedste pædagogiske diplomprojekter fra skoleområdet.

Et projekt indstilles af eksaminator og censor. Se indstillingsskema og tidsfrist på sitet.

Uafhængige dommere - lærere, skoleledere, skolechefer, undervisere fra læreruddannelsen og forskere -finder hvert år tre projekter, der tildeles priser. Læs om formålet og se dommerkomiteerne på Lærerprofession.dk

Lærerprofession.dk drives i fællesskab af Danske Professionshøjskoler og fagbladet Folkeskolen/Folkeskolen.dk. Projektet støttes af LB Forsikring, Gyldendal Uddannelse, Akademisk Forlag, Hans Reitzels Forlag, Forlaget Klim, Jydsk Emblem Fabrik A/S og Sinatur Hotel & Konference.