Bachelorprojekt

Hvilke konsekvenser har afskaffelsen af prøven i idræt?

Andreas Darling Jensen er indstillet til Lærerprofession.dk for sit bachelorprojekt om, betydningen af afskaffelsen af idrætsprøven i folkeskolen.

Lektor i idræt og studievejleder på læreruddannelsen ved UC Syd i Haderslev Jakob Ravn har indstillet Andreas Darling Jensen til en pris for hans bachelorprojekt med følgende begrundelse:

"Andreas har med sit projekt via egne empiriske undersøgelser, analyser, diskussioner og egne udviklede modeller på bedste vis forsøgt at afdække konsekvenserne af afskaffelsen af idrætsprøven i folkeskolen. Med afsæt i SPIF-rapporterne samt undersøgelsen: Prøver i idræt 2010-2012 og den indsamlede egenempiri fremsættes flere handleforslag, hvor implementeringen på skolerne kan betyde noget for idrætsfagets fortsatte selvforståelse og identitet samt elevernes motivation for faget"

Andreas har i sit bachelorprojekt undersøgt hvordan afskaffelsen af idrætsprøven i folkeskolen påvirker elevernes motivation og indholdet af idrætsundervisningen.

Hent projektet her:

Afskaffelsen af idrætsprøven og konsekvenserne af dette

Gode projekter

Lærerprofession.dk præsenterer og offentliggør de bedste bachelorprojekter fra læreruddannelsen og de bedste pædagogiske diplomprojekter fra skoleområdet.

Et projekt indstilles af eksaminator og censor. Se indstillingsskema og tidsfrist på sitet.

Uafhængige dommere - lærere, skoleledere, skolechefer, undervisere fra læreruddannelsen og forskere -finder hvert år tre projekter, der tildeles priser. Læs om formålet og se dommerkomiteerne på Lærerprofession.dk

Lærerprofession.dk drives i fællesskab af Danske Professionshøjskoler og fagbladet Folkeskolen/Folkeskolen.dk. Projektet støttes af LB Forsikring, Gyldendal Uddannelse, Akademisk Forlag, Hans Reitzels Forlag, Forlaget Klim, Jydsk Emblem Fabrik A/S og Sinatur Hotel & Konference.