Bachelorprojekt

Et nyt blik på læreres praksis 

Lucas Amadeus Ryberg Phillip er indstillet til Lærerprofession.dk for sit bachelorprojekt om det udviklingspotentiale der ligger for lærerene ved at reflektere mere over deres fag.

Lektor på læreruddannelsen ved UC Syd i Esbjerg Søren Bøjgård Schleicher har indstillet  Lucas Amadeus Ryberg Phillip til Lærerprofession.dk for hans bachelorprojekt med begrundelsen:

"Der er tale om et helt særligt og yderst relevant projekt, hvor forbindelsen mellem teori og praksis har den studerendes nysgerrighed, og dilemmaerne her udfoldes på fremragende vis. Her er et bachelorprojekt, som i høj grad kvalificerer dialogen som læreres professionelle tilgang til deres job, hvor der sættes spot på hvordan lærere kan være opmærksomme på ikke at falde i praksis-praksis-fælden. Projektet er indrammet af et levende og varieret sprog, som medvirker til, at man som læser har lyst til at læse mere. Praksis har brug for dette blik, og her har vi en studerende, som udfolder problemstillingen på helt nye måder og med glasklare perspektiver."

I projektet undersøges der mere specifikt, hvordan man som lærer kan omsætte teori til praksis, og hvordan pædagogisk teori forekommer i dansklæreres metoder, handlinger og overvejelser.

Hent projektet her:

Teori i praksis - om at bygge bro

Gode projekter

Lærerprofession.dk præsenterer og offentliggør de bedste bachelorprojekter fra læreruddannelsen og de bedste pædagogiske diplomprojekter fra skoleområdet.

Et projekt indstilles af eksaminator og censor. Se indstillingsskema og tidsfrist på sitet.

Uafhængige dommere - lærere, skoleledere, skolechefer, undervisere fra læreruddannelsen og forskere -finder hvert år tre projekter, der tildeles priser. Læs om formålet og se dommerkomiteerne på Lærerprofession.dk

Lærerprofession.dk drives i fællesskab af Danske Professionshøjskoler og fagbladet Folkeskolen/Folkeskolen.dk. Projektet støttes af LB Forsikring, Gyldendal Uddannelse, Akademisk Forlag, Hans Reitzels Forlag, Forlaget Klim, Jydsk Emblem Fabrik A/S og Sinatur Hotel & Konference.