Ny pensionsstruktur

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Bestyrelsen for Lærernes Pension har vedtaget en ny struktur. I løbet af foråret skal der afholdes valg til to medlemsrepræsentationer - en for forsikrede vest for Storebælt og en for de forsikrede øst for Storebælt, på Færøerne, i Grønland og uden for Danmark.

Alle, der har forsikringspolice i Lærernes Pension 1. marts, er stemmeberettigede, og hver enkelt vil blive orienteret om valgets afholdelse, regler for opstilling af kandidater og så videre.

De to nye medlemsrepræsentationer får indflydelse på, hvilke ydelser Lærernes Pension skal tilbyde, og hvordan selskabets midler skal investeres.

Lærernes Pension er et aktieselskab, der ejes af Danmarks Lærerforening, en række lokale lærerforeninger og andre interessenter som Kommunernes Landsforening.