Hvordan bliver din lærerarbejdsdag næste år?

Lige nu bliver opgaverne i den nye skolevirkelighed fordelt. Lærerne får den såkaldte ’opgaveoversigt’, og dermed bliver det konkretiseret, hvor mange undervisningstimer hver enkelt lærer får, og hvor meget tid, der bliver tilbage til forberedelse. Men hvordan ser opgaveoversigterne ud? Del dem med dine kolleger her via folkeskolen.dk.

Offentliggjort

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Kolding har de kendt deres opgaveoversigt i et par uger - her er der eksempler på en hverdag, hvor der kun kan forberedes undervisning i to timer per uge. Mens andre har fået en anden bundlinje.

»To timers forberedelse om ugen«

Men hvordan ser din opgaveoversigt ud? Hvordan er den endt, som den er? Er det resultatet af dialog eller diktat? Og hvad kommer det til at betyde for den undervisning, du skal præstere?

Send os derfor en mail med din opgaveoversigt vedhæftet og skriv gerne, hvad du tænker, den kommer til at betyde for dit arbejdsliv og dine elevers skolegang.

Skriv gerne dit telefonnummer på, så vi kan evt. kan uddybe i en artikel - og gør opmærksom på, hvis du ønsker at være anonym, eller hvis vi kun må vise opgaveoversigten anonymt.

Send mailen til folkeskolen@dlf.org - skriv "opgaveoversigt" i emnefeltet. 

Opgaveoversigten gør det svært for lærerne at overskue arbejdet