Andreas’ frikadeller:
Dagens menu bestemmes af eleverne. Andreas, 9.f, steger lammefrikadeller. Tilbehøret er bådkartofler og tomatsalat.
Foto: Heidi Lundsgaard
Meget mere end skolemad
Bemærk
Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.
Madprojektet Loma - lokal mad - gik i gang den 21. oktober på Nymarkskolen i Svendborg. Ungeskolens 556 elever fra 7.-9. klasse laver på skift en uge om året mad til alle elever og lærere, der er tilmeldt skolens madordning. Formålet er at fremme maddannelse, sundhed, fællesskab og læring i alle fag.
Loma 1: Fællespisning og eksperimenterLoma 2: Elever kokkererer for kammerater og lærereLoma 3: Bevægelse fremmer læringLoma 4: Fra jord til bordLoma 5: Overbevis eleverne om at vise - ikke skrive