Per Johansen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lørdag den 15. marts afgik Per Johansen ved døden efter længere tids sygdom. I 1981 blev han ansat på Charlotteskolen, hvor han virkede indtil sin alt for tidlige bortgang.

Per vil blive husket som en dygtig og ansvarlig lærer, som var særdeles afholdt af personalet på skolen.

Han var et socialt menneske, som altid deltog i kollegialt samvær og skolens liv.

Per nød stor respekt hos skolens elever. Hans personlige fremtoning og hans store engagement inden for blandt andet skoleidrætten gjorde, at han var meget populær blandt disse.

I håndboldkredse var Per kendt for sin store fighterånd, og denne egenskab viste han igen i sin kamp mod sygdommen, som han ulykkeligvis endte med at tabe.

Det var kendetegnende for Per, at han til det sidste formåede at bevare optimismen og trods sin svære situation evnede at fokusere på tilværelsens positive sider og fremhæve livets glæder.

Det er uforståeligt, at denne gode ven og kollega ikke er blandt os mere, og i denne stund går vores tanker og medfølelse til Bente, Lasse og David, hvis store kærlighed og støtte opmuntrede Per og gav ham styrke i den sidste svære tid.

Et dejligt menneske er ikke blandt os mere, men hans minde lever evigt.

Personalet på Charlotteskolen