Jørgen Mølgaard Kristensen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mandag den 24. marts modtog vi den triste meddelelse om, at Jørgen Mølgaard Kristensen var død. Efter et halvt års kamp mod sygdommen fik han fred. Mølgaard blev kun 49 år.

Mølgaard var i 25 år et værdifuldt aktiv for Bavneskolen, ligesom han var det i Ungdomsskolen.

Det var kendetegnende for al Mølgaards undervisning, at han var dybt engageret i de elever, han underviste. Han ønskede altid at give eleverne gode oplevelser. Han ville gerne vise dem spændende steder i Danmark, blandt andet Fanø, som vi ved stod hans hjerte nær; men det er også blevet til flere rejser til udlandet sammen med elever fra skolen.

Musikundervisning og herunder skolens traditionsrige forårskoncert bar et meget tydeligt præg af Mølgaards store musikalitet. Igennem alle årene lagde han et enormt arbejde i disse koncerter.

Som kollega vil vi huske Mølgaard for utrolig mange gode ting - blandt andet hans altid gode humør og hans utrolige hjælpsomhed. Vi er aldrig gået forgæves til ham for at få hjælp - enten det var hjælp til et arrangement på skolen eller måske noget helt privat - det kunne altid nås, selv om der var tusind andre ting på hans program.

Mølgaard levede livet i fuld fart - han nåede mere på 49 år, end andre når på et meget længere liv. Han sagde selv: 'Jeg har haft et godt liv. Jeg har været heldig at få mulighed for at gøre de ting, jeg gerne ville.'

Vore tanker og medfølelse går til Kirsten og børnene.

Æret være Mølgaards minde.

Medarbejderne på Bavneskolen