Indstiller regnskab

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvorfor de formanende ord, spurgte Anders Bondo Christensen.

Anni Herfort havde gjort rede for foreningens 96-regnskab, som viser et forbrug, som har været 30 millioner kroner større end indtægterne.

- Vi har foretaget et træk på hensættelserne på 30 millioner, det er vel, hvad vi har vores fonde til, mente Anders Bondo Christensen.

- Vi har foretaget meget store investeringer i informationsteknologi og brugt mange penge på nødvendige vindues- og tagreparationer i sekretariatet. Det er rigtigt, at det er den slags, vi har sat penge af til, men 1996 har været et meget dyrt år. Der er ædt 30 millioner kroner af egenkapitalen, det er, hvad min bekymring går på, svarede Anni Herfort.

- Vi har lagt penge til side nogle år, fordi vi vidste, at der ville komme år, hvor medlemstallet ville falde, supplerede Jørgen Stampe.

Regnskaberne for foreningens kursusejendomme viser, at der er store forskelle i deres indtjening, og belægningen er meget ulige fordelt over året.

Medlemsbladets regnskab udvikler sig fortsat fornuftigt; en stigende annoncemængde gør, at bladet for første gang giver overskud.

En enig hovedstyrelse indstiller regnskabet til kongressens godkendelse.