Debat

Knus KL?

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er selvfølgelig vigtigt at stemme til kommunalvalget den 19. november. Det er vigtigt at få de rigtige personer ind i kommunalbestyrelserne. Men det er også vigtigt at vide, at stemmeafgivningen til valget danner grundlag for den repræsentation, de forskellige partier senere får i KL. I KL's bestyrelse sidder der i dag, på baggrund af kommunalvalget i 2009, et flertal af SF'ere, socialdemokrater og radikale og et mindretal af Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti.

Men som enhver kan huske, så var KL under lærerlockouten i foråret nærmest at sammenligne med den mest magtfuldkomne mafiaorganisation efter Omerta-loven om, at ingen bryder tavsheden ud over kongen fra Rødovre og sheriffen fra Tåstrup. De kunne så til gengæld sprede deres falske og nederdrægtige løgnehistorier om lærerne uden at blive modsagt. Overskriften er måske lige at tage munden for fuld - men hvis Enhedslisten får et så godt valg, at det giver plads i KL-bestyrelsen, så er jeg sikker på, at Omerta er død fremover.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler