Lise-Lotte Woller Rasmussen

Offentliggjort

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Natten til søndag den 11. april døde Lotte Woller, 45 år.

Lotte Woller blev uddannet som lærer ved Odense Seminarium i 1979. De første mange år var Lotte ansat på Bellingeskolen. I forbindelse med afviklingen af Bellingeskolen flyttede hun til Humlehaveskolen, hvor hun har haft sin daglige gang siden.

Lotte var en elsket og respekteret lærer og kollega. Mange børn fandt hos Lotte den tryghed og kærlighed, som indimellem kan være en mangelvare i et barskt børneliv. Lotte forstod, at børn, som har været udsat for krig, flugt og forfølgelse, har særlige behov for omsorg, tillid og varme. Lotte udtalte for nylig: 'Vi kan jo ikke lære dem noget, hvis de ikke smiler'.

Som kollega var Lotte den, der ofrede sig - den, der tænkte på andres behov mere end på egne interesser. Hun var elsket og afholdt på lærerværelset. Hun var med til at bringe humøret tilbage, når skolen indimellem har været belastet af dårlige episoder og ydre pres. Lotte var en følsom pige, der i perioder havde det svært. Hun overvandt tappert livets kriser, indtil hjertet natten til søndag måtte give op. Humlehaveskolen er denne forårsmorgen knuget af sorg. - Lottes død er et meget stort tab for os alle.

Alle vore tanker går til Jørgen og børnene.

På vegne af personale og elever ved Humlehaveskolen

Olav Rabølle Nielsen

skoleinspektør