Skole og forældre

Skole og Forældre skal vælge formand - nu på fuld tid

Offentliggjort

Næste år forlader Rasmus Edelbergs yngste barn folkeskolen, og derfor stopper han som formand for skoebestyrelsesorganisationen Skole og Forældre, når der er landsmøde den 22.- 23. november.

”Vi er gået fra en for stram topstyring med reform, lockout og inklusionsmåltal, som har været gift for skolen, til reel dialog mellem parterne om skolens udvikling", siger han om de seks år, han har stået i spidsen for folkeskoleforældrenes forening. Samtidig fremhæver han, at politikerne mangler at gøre nget alvorligt ved folkeskolens økonomi:

"Og særlig vigtigt bliver det, hvis flere børn med særlige behov skal kunne være i folkeskolen. For de økonomiske huller skal ikke bare fyldes op, der skal investeres, hvis det skal lykkes at få flere til at trives, lære og udvikle sig", hedder det i et nyhedsbrev fra foreningen.

Forud for valget af ny formand har Skole og Forældres hovedbestyrelse besluttet, at den nye formand skal arbejde med at varetage foreningens interesser på fuld tid og altså ikke have job ved siden af. 

skole-foraeldre.dk: "Skole og forældre skal have ny formand"