Webinar: Inkluderende og aktiv undervisning i folkeskolen

Onsdag d. 25.09.2024 kl. 14:30 – 15:30

Interesserer du dig for klassefællesskab, energiregulering og aktiv læring gennem bevægelsesaktiviteter?

Så kan du på vores kommende webinar få mere viden om, hvordan du nemt, hurtigt og helt gratis finder og igangsætter inkluderende bevægelsesaktiviteter.

Du kan deltage i webinaret uanset om du underviser, er konsulent, skoleleder, arbejder i og omkring skolen eller bare er nysgerrig.

Webinaret har til formål at introducere dig til redskaber udviklet i projekt ’Bevægelse for alle’ med særligt fokus på vores nyeste løsning ’Det digitale bevægelsesunivers’ – en plug-and-play løsning, der hjælper dig med at integrere bevægelse direkte i undervisningen.

Du vil lære:

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.

  • Hvordan du bruger aktivitetsdatabasen – aktiviteterforalle.dk med over 150 bevægelsesaktiviteter.
  • Hvordan du igangsætter og afspiller bevægelsesaktiviteter fra ’Det digitale bevægelsesunivers’ direkte i undervisningen.
  • Hvordan tilpassede bevægelsesaktiviteter og specialpædagogiske greb øger deltagelse og læring.
  • Hvordan bevægelsesaktiviteter kan styrke klassens fællesskab og gøre eleverne mere læringsparate.

Tilmeld dig her: https://videnomhandicap.dk/arrangement/webinar-inkluderende-og-aktiv-undervisning-i-folkeskolen-2/