Debat

Fakta og tillid

Offentliggjort

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er et ikke ukendt faktum for Folkeskolens undrende læsere, at arbejdsnedlæggelserne på skolerne har nået et udvidet niveau.

I Gladsaxe Kommune nedlagde alle skolerne arbejdet i uge 40 og 41. Dette betød, at vi var og stadig er utilfredse med Gladsaxe Kommunes overgreb og ligegyldige holdning til skolerne, eleverne og deres ansatte.

Dette var den høfligste formulering i skrivende stund!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

For Folkeskolens læsere må det være ekstra bemærkelsesværdigt, da kommunernes hovedforhandler, borgmester Ole Andersen fra Gladsaxe, i de nyligt overståede overenskomstforhandlinger med Anni Herfort netop understregede, at disse glidende overgreb ikke ville og kunne finde sted.

Den tillid havde han til kommunerne. Mange almindelige lærere og såmænd også i DLF's hovedstyrelse løftede deres advarende røst desangående.

Det knebne overenskomstresultat for Danmarks arbejdende lærere viser samme retning.

Folkeskolens læsere kender resultatet.

I al undervisning, læring og i alle relationelle forhold mellem mennesker er der ét eneste forhold, der er utåleligt, hver gang det brydes. Det drejer sig om tillid.

Lærerne i Gladsaxe kan ikke have tillid til Ole Andersen og den førte skolepolitik i Gladsaxe Kommune.

Det er ærgerligt, det er kedeligt, og det er et faktum.

Mogens Wolstrup

for lærerne i Gladsaxe Kommune