Debat

Befordrer ikke dialog

Offentliggjort

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 13. december 1995 blev der talt stemmer til hovedstyrelsesvalget. Valget var imødeset med spænding, blandt andet fordi nye linier i foreningens politik tegnede sig.

Den 14. december udkom hidtil sidste nummer af Folkeskolen. Af gode grunde kunne der ikke være noget om resultatet af hovedstyrelsesvalget.

Men det kan da undre, at der siden da har været larmende tavshed! Et foreningspolitisk ret vigtigt valg har fundet sted - og medlemmerne skal vente en måned(!) inden deres medlemsblad (formentlig) kommenterer resultatet.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det er simpelthen for dårligt.

På kongressen var der ellers megen tale om, at foreningens 'top og bund' skulle meget mere i dialog. Men åbenbart ikke om resultatet af hovedstyrelsesvalget.

Centralt fra burde man have taget højde for sagen og for en gangs skyld have afkortet Folkeskolen s juleferie(?) fra de sædsvanlige fire til fem uger, der normalt går mellem det sidste nummer af Folkeskolen i det ene år til første nummer af bladet i det efterfølgende år.

En politisk vurdering fra hovedaktørerne ved hovedstyrelsesvalget savnes stadig.

Karl Heinz Mortag

kongresdelegeret, Århus

Svar:

Folkeskolen udkom 45 gange i 1995 - 42 ordinære numre og tre særnumre. Hovedstyrelsen skar nummeret mellem jul og nytår væk for ni år siden.

Redaktionens ansatte følger arbejdsmarkedets ferieregler og bladet holdt julelukket fra 23. december til og med 1. januar.

-th