Debat

Ingen skat af gave i form af reception

Offentliggjort

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Da jeg ikke fik svar på mit spørgsmål i Folkeskolen nummer 46, om der skal betales skat eller arbejdsmarkedsbidrag af en receptionsforæring, kontaktede jeg skattevæsenet.

Det var specifikt i forbindelse med vores kredsformand Jens Nygaards afgang til skoledirektørposten, hvor foreningens reception beløb sig til 24.450,- kroner.

Hvilken gave! Der skal intet betales.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Sammenhold dette med, at vi ved vores 25-års jubilæum af den kommunale hilsen på 4300,- kroner skal betale cirka 300,- kroner tilbage i arbejdsmarkedsbidrag.

Jeg vil henstille til foreningen, at man fremover på landsplan stopper disse udgifter. Invitér i stedet, og lad dem, der har lyst til at deltage, selv betale for det, de indtager.

Jeg ønskede ikke at være med til bemeldte reception, og jeg ønsker bestemt heller ikke at betale for de mange pinger, som går igen ved disse sammenkomster.

Århus-styrelsen forklarer sig med, at formanden har betydet meget for foreningen. Må vi være fri for den slags!

Vi passer hver især vores arbejde.

Og for manden på gulvet skal der lang tids spareindsats til at kunne holde fest for vennerne på det niveau.

Det er hans penge, I så flot bruger af.

Henny Østervig

Viby