Den Europæiske Sprogdag 2024: Flersproget lyrik i sprogundervisningen

Torsdag 26. september kl. 14:30-18:00

Vær med til den officielle fejring af flersprogethed og verdens mange sprog på Den Europæiske Sprogdag 26. september i Europa-Huset i København med gratis oplæg og lyrik-performance. Til sprogarrangementet afslører og hylder vi også vinderne af poesi- og videokonkurrencen ”Let’s schreiben una poème plurilingüe!” for elever i grundskolen (mellemtrin og udskoling) og på ungdomsuddannelserne.

Tilmeld dig arrangementet: https://europa-kommissionen.nemtilmeld.dk/85/

Deltag i konkurrencen med dine elever (afleveringsfrist: 13. september): https://ncff.dk/til-din-undervisning/den-europaeiske-sprogdag/konkurrence

Den Europæiske Sprogdag 2024 i Danmark er arrangeret af Europa-Kommissionens Repræsentation i Danmark, Goethe-Institut Dänemark, Institut français Danemark, ECML Kontaktpunkt Danmark og Det Nationale Center for Fremmedsprog, NCFF.

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.