Teater

'Natten er lavet af glas' på Teater st.tv.

Ny portal til køb af børne- og skoleteaterbilletter i København og på Sjælland

Offentliggjort

Skolebørn kommer ikke så meget i teatret, som de gjorde før coronapandemien, viser tal fra organisationen Scenit. Sammen med Det københavnske Teaterfællesskab har Scenit etableret en ny platform for børne, skole- og ungdomsteater i København og på Sjælland, bu.teaterbilletter.dk

”Med denne nye platform ønsker vi at gøre det lettere og mere tilgængeligt for skoler og institutioner at integrere teater i deres undervisning og aktiviteter. På siden kan man nemt søge efter forestillinger, der passer til forskellige aldersgrupper og genrer. Det skaber en overskuelig og brugervenlig oplevelse for skoler, institutioner osv., der gør det lettere at tiltrække flere børn og unge til teatret", siger kommunikationsansvarlig for Teaterbilletter, Kit Barbara Blædel i en pressemeddelelse.

Der er også mulighed for at finde guides til hvordan man går i teatret med forskellige aldersgrupper, finde undervisningsmateriale og tilmelde sig et nyhedsbrev specielt målrettet fagfolk, der arbejder med børn og unge.