Helene Bundgaard

Dansk- og håndarbejdslærer, historie-, billedkunst- og kristendomslærer

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Du fortæller, at ledelsen siger, at I er meget ambitiøse. Er det tilfredsstillende at skulle skrue sit ambitionsniveau ned?

»Nej, selvfølgelig ikke. Noget af det, jeg har måttet skrue ned på, er alt papirarbejdet. Jeg har nogle elever, som jeg skal have lavet noget skriftligt på. Det ligger stadig, og det lader jeg ellers aldrig ligge. Jeg kan godt være bekymret for, at der er noget vigtigt, man næste år bliver nødt til at udskyde. Jeg plejer at skrive elevudtalelserne inden for to dage, men jeg har været nødt til at lade det ligge i to uger. Det er slet ikke min stil«.

Hvad har været afgørende for, at reformforsøget indtil videre er positivt i dine øjne?

»Hvis ikke vi havde haft så fantastisk et team, som vi har, så ville det ikke kunne lade sig gøre. Når der forleden dag var en, der var fuldstændig blæst, jamen så er der nogle andre, der tager over. Det er vigtigt, at man kender hinanden godt. God fornøjelse til dem, der begynder med det her 1. august i et nyt team. Der vil være nogle nye lærere, og for dem er der jo ikke andet at gøre end at forsøge at komme godt fra start. Men jeg tænker, at der er nogen, der skal passe på sig selv i hele det her«.

Powered by Labrador CMS