Fri- og efterskolelærerne på vej i dlf-a

Produktions-, fri- og efterskolelærernes organisationer har bedt om, at deres medlemmer kan blive optaget i dlf-a. For lærerne på friskolerne, efterskolerne og produktionsskoler betyder det et billigere a-kassekontingent fra 1. januar.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

For seks år siden blev dlf/a udvidet med medlemmerne af organisationerne voksenspecialundervisningslærerne i S-81 og AMU-centerlærerne i LVA. I dette forår har der så været drøftelser med Frie Grundskolers Lærerforening, Efterskolernes Lærerforening og Danske Produktionshøjskolers Lærerforening, som har anmodet om at få deres medlemsgrupper overflyttet til dlf/a.

Overflyttelsen skal først godkendes af Direktoratet for Arbejdsløshedsforsikring og derefter af et ekstraordinært delegeretmøde i dlf-a, men det vurderes som realistisk, at de næsten 11.000 undervisere kan overflyttes fra FTF-a til dlf-a 1. januar 2004.

Læs mere