Trine Pihl

Dansk- og klasselærer

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvilke tanker gør du dig om næste skoleår?

»Der er mange muligheder, og det kunne blive rigtig spændende. Men så kommer alle bekymringerne. Det kræver økonomi, forberedelse og tid. Den halvanden times fællestime, vi har lavet her, den har krævet rigtig, rigtig meget forberedelsestid. Hvis man var benhård, kunne det måske være klaret inden for 8-16, men så er der forberedelsen til alle de andre timer«.

Du er en af de to fra teamet, der har været på kursus forud for reformforsøget. Hvad har du brugt fra kurset i planlægningen af i dag?

»På kurset mødte vi 'Motorik Mette', der er sundhedsplejerske, og Claus, der er fysioterapeut. De to har været ude at teste hele tredje årgangs motorik. Vi havde i lærerteamet en plan om, at vi ville arbejde med bevægelse og motorik, og fik sammen med dem lagt en plan«.

Powered by Labrador CMS