Videoer om lov 409 og lockout

Uddannelsesforbundet har produceret en tegnefilm, der fortæller om, hvad Lov 409 betyder for lærernes arbejde, og Københavns Lærerforening har klippet en film om lockoutmåneden sidste år i København. Se dem her:

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Udannelsesforbundet organiserer cirka 11.000 lærere, vejledere mv. på tekniske skoler, ungdomsskoler, AMU og voksenuddannelsescentre. Mange af medlemmerne blev lockoutet sammen med folkeskolelærerne sidste år og er omfattet af den arbejdstidslov, Lov 409, som Folketinget vedtog som afslutning på lockouten. Se forbundets film om loven her:

Københavns Lærerforening har sin egen web-tv-kanal, KLF TV, og Jan Klint Poulsen var naturligvis aktiv med kameraet under aktioner og møder i lockoutmåneden. Han har klippet en 36 minutter lang lockoutfilm sammen. Se den her:

Powered by Labrador CMS