Helle Lyngbye har uploadet billedet af sin arbejdsplads på Instagram med hashtagget #lærerarbejdsplads2013 . Du kan gøre det samme eller maile dit billede til folkeskolen@dlf.org

Se lærerarbejdspladser fra hele landet - vind et weekendophold

Mange lærere fra hele landet har allerede uploadet billeder af det sted, hvor de forbereder deres undervisning. Frem til den 11. oktober kan du nå at være med i lodtrækningen om et weekendophold på et Sinatur-hotel. Nedenfor kan du se de billeder, lærerne har sendt til folkeskolen.dk

Publiceret

Sådan deltager du

Du kan deltage på to måder. Ved at: 

1. Tage et billede af din arbejdsplads, og uploade det påInstagram med hashtagget #lærerarbejdsplads2013 . Hvis du ikkeallerede har en bruger på Instagram, kan du gratis installereapp'en på din smartphone. Husk at tjekke, atdine opslag ikke er private - ellers kan vi ikke se dit billede.Det gør du ved at trykke "rediger profil" på din bruger og sikre,at der ved "Opslag er private" står "fra".

2. Maile billedet til folkeskolen@dlf.org, sålægger vi det på Instagram for dig.

Husk at skrive en kort tekst om billedet samt din mailadresse,så vi kan komme i kontakt med dig. Vi trækker lod blandt deindsendte billeder.

Mogens Larsen har sendt dette billede af arbejdspladserne på sin skole. Du kan også maile dit billede til folkeskolen@dlf.org eller lægge det på Instagram med hashtagget #lærerarbejdsplads2013
Per Marshall har lagt dette billede op på Instagram #lærerarbejdsplads2013 - du kan også sende billedet på en mail til folkeskolen@dlf.org
Giv dit billede hashtagget #lærerarbejdsplads2013 - og skriv en lille billedtekst om, hvor du forbereder dig. Du kan også sende billedet på en mail.
Du kan deltage i konkurrencen ved at uploade dit billede på Instagram eller sende det til os på mail.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Syv ud af ti lærere: Fuld tilstedeværelse bliver dyrt og bøvlet

"Her er et billede af en gruppe læreres lærerarbejdsplads som er frokostbord, garderobe, forberedelsesplads og opbevaring af diverse undervisningsmaterialer", skriver Mogens Larsen om det billede, han har sendt ind til folkeskolen.dk for at deltage i konkurrencen om et weekendophold på et Sinatur-hotel. Frem til 11. oktober indsamler folkeskolen.dk billeder af lærernes arbejdspladser.

Nedenunder kan du se de billeder, som indtil nu er blevet sendt til folkeskolen.dk eller uploadet på Instagram (#lærerarbejdsplads2013). De viser lærerarbejdspladser, som spænder fra et hjørne af klasselokalet til nyindrettede arbejdslokaler og stuegulvet derhjemme. 

Mange lærere kan regne med at skulle forberede sig på skolen, når den nye arbejdstidslov træder i kraft august 2014, og det vil betyde en omvæltning for mange lærere, der lige nu forbereder sig derhjemme.

"Jeg tvivler på, at jeg kan få samme arbejdsro på skolen, så mit kontor vil bestå, men tiden vil nok ikke være til samme brug som nu, desværre", skriver Trine Jakobsen, der har sendt et billede ind af sin hjemmearbejdsplads, hvor hun bedst kan lide at forberede sig.

Andre viser arbejdspladser på skolen, hvor der allerede nu er trængsel om pladsen.

"På vores skole er vi ca. 40 lærere som deles om 3 af disse båse hvor man kan sidde og forbedre sig", skriver Kirstine Sellerup Kjær til billedet af arbejdslokalet på hendes skole.

Hvordan ser det ud på din skole? Send dit billede til os inden d. 11. oktober  (opdateret 17/9 15:39) 

Nb hvis dit billede ikke er synligt, så tjek privatindstillingerne på din instagram-konto. Hvis du ikke vil gøre den offentlig, så send billedet per mail. Ellers er du ikke med i konkurrencen. 

Powered by Labrador CMS