Anmeldelse

Altid klar

Alt for klubben

Gid mange unge får mulighed for at læse denne bog!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Igen udkommer en superaktuel og spændende bog i forlagets serie "Krimi-let" for unge.

Fakta:

Titel: Altid klar

Forfatter: Jakob Thyregod Scheuer

ISBN: 9788776077440

Pris: 135

Sider: 118

Forlag: Special-pædagogisk Forlag

Jonas er heldigere end mange andre unge. Han har læreplads, kørekort, gode venner og en sød kæreste. Men alligevel lokkes han af gratis billetter til FCK-kampe mod at køre for Martin, som er mekaniker på værkstedet. Han tilhører den gruppe fans, som altid er ude på at ødelægge en god kamp, og det gøres under mottoet ”Altid klar!”, og ingen midler skyes.

Jonas trækkes mere og mere ind i andre af Martins lyssky affærer, og han fornemmer selv efter et par måneder, at nettet strammes, og han får til sidst sagt fra trods trusler om dummebøder med mere.

Emnet er ramt præcist og giver et godt bud på, hvordan nogle unge får truffet det forkerte valg. Desværre går det dog nok lidt for let for Jonas at slippe miljøet, end det ville gøre i virkeligheden. Gid mange unge får mulighed for at læse denne bog!