Anmeldelse

Levende billeder 8.-10. klasse

Levende billeder ind under huden

Gennemarbejdet materiale udarbejdet til praktikere af praktikere

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Dette er et rigtig gennemarbejdet materiale udarbejdet til praktikere af praktikere. Materialet består af to dvd'er med fiktionsfilm, dokumentarfilm, nyhedsindslag, musikvideoer og reklamefilm og data til arbejdet med filmene, herunder still-billeder og opgavedokumenter i såvel pdf- som Word-format. Alt er i et meget brugervenligt layout og nemt at navigere rundt i. Desuden er der mulighed for at arbejde med materialet online og at bidrage med egne gode ideer på nettet, som har en side, der vil blive opdateret jævnligt.

Fakta:

Titel: Levende billeder 8.-10. klasse

Forfatter: Preben Dannemand, Grethe Grønkjær

ISBN: 9788791438653

Pris: 1.243,75

Forlag: GeGe Forlag

Vejledningen kan bruges som manual eller inspiration enten til et langt forløb i en samlet klasse eller til en enkelt gruppe, der har mod på at kaste sig ud i ukendt land. En værktøjskasse, der klæder eleverne på til at arbejde såvel praktisk som analytisk og teoretisk med et bredt og spændende filmfelt. Vejledningen har spiralryg og er trykt på kraftigt papir, så den kan tåle flittig brug. Men vigtigst er den fagligt stærk, når der skal undervises i grundgenrerne inden for levende billeder.

Som garvet dansklærer med stor erfaring i at undervise i diverse filmgenrer i udskolingen er dette materiale superanvendeligt, og jeg antager bestemt, at også den nyuddannede lærer kan få stor fornøjelse af at bruge materialet. Her er alt, hvad du skal bruge for at få levende billeder ind under huden.